Folytatódik az izgalmas nyári premierszezon a Netflix műsorán. Ma bemutatják a csernobili katasztrófáról készült orosz filmet, debütál a Guillermo del Toro gondozásában készült fantasy crossover és két reality show is érkezik. Ti mit választotok estére?

aaaabbgj0jqjjx9-ekkayeei8t4ra9rfcv1dfqblau3wckqpmuwbiprwilf-x9f8xlfkmspdtxpe5nixaecgedrata4dvjj-1.jpg(A kép forrása: Netflix)

Filmek

CSERNOBIL 1986

  • Műfaj: katasztrófafilm / dráma
  • Leírás: Miután újra találkozik elveszett szerelmével, a tűzoltó Alekszej visszavonul, hogy új életet kezdjen, a csernobili katasztrófa azonban váratlanul ismét veszélybe sodorja. A XX. század egyik legnagyobb katasztrófájának orosz feldolgozása.

TROLLVADÁSZOK: A TITÁNOK FELEMELKEDÉSE (Trollhunters: Rise of the Titans)

  • Műfaj: fantasy / animációs
  • Leírás: az Arcadia meséi sorozataiból készült crossover, amiben Hárman a Földön, a Varázslók és a Trollvadászok hősei egyesítik erejüket, hogy megküzdjenek a világaikat fenyegető titokzatos ellenséggelAz Oscar-díjas Guillermo del Toro (A víz érintéseA faun labirintusaTűzgyűrű) sorozata.

mv5byzmwnzrlyzitytk1nc00mdfmltkxodctyjjmmdaxownjmdi1xkeyxkfqcgdeqxvymtezmti1mjk3v1.jpg(A kép forrása: IMDB)

Reality show

SZEXI DÖGÖK (Sexy Beasts)

  • Leírás: Remélve, hogy ezzel búcsút mondhatnak a felszínes randizásnak, néhány szingli mesteri sminket és maszkot öltve teszi próbára a vakrandikon kialakult vonzalom valódiságát. Brit társkereső valóságshow.

ELLENÁLLHATATLAN KÍSÉRTÉS: BRAZÍLIA (Too Hot to Handle)

  • Leírás: Dögös brazil fiatalok találkoznak egy álomszép tengerparti üdülőhelyen. Ám az 500.000 realért le kell mondaniuk a szexről ebben a szórakoztató valóságshow-ban. Az utolsó epizódok július 28-tól láthatók.