• A Kerbal Space Programot megvette a Take-Two Interactive
  • Nemrég derült ki, hogy a Valve a fejlesztő Squad nagy részét már rég leszerződtette

Mozgalmas az élet mostanság a Kerbal Space Program körül: először napvilágot látott, hogy a Valve már hónapokkal ezelőtt magához édesgette a fejlesztőgárda nagy részét, majd még aznap kapott egy kisebb frissítést a játék. Most pedig itt a következő hír, miszerint a Grand Theft Autot fejlesztő Rockstar Games-t is jegyző Take-Two Interactive megvásárolta magának a játék jogait.

A Squad egy blogbejegyzésben igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy ez semmiféle változást nem jelent a Kerbal Space Program jövőjét illetően, a csapat még mindig gőzerővel dolgozik a játékon és a jövőbeni frissítéseken. Mindez szép és jó, de azért valamit mégiscsak számít, ha egy nagy kiadó áll a háttérben, még ha nem is szól bele a munkálatokba, anyagi biztonságot mindenképpen nyújt, ami egy kis csapatnak igen nagy megnyugvást jelenthet.

A Kerbal Space Program konzolos változatai továbbra is készülnek a Squad és a Blitworks együttműködésében, a soron következő kiegészítő, a Making History pedig ugyanúgy ingyenes lesz mindenkinek, aki 2013 áprilisa során vásárolta meg a játékot.

kerbal-space-program-golf-a-holdon.jpg