A manapság egyre gyarapodó, bár ezzel együtt még mindig kisebbségben lévő point & click kalandjátékok táborát igyekszik gyarapítani a Black Mirror 2 is, melynek első része a készítők szerint hatalmas rajongótáborra tett szert, akik tűkön ülve várják a lebilincselő történet folytatását. Ennek szellemében profi történetírók vetették papírra az utód főbb cselekményét is, szóval ha másra nem is, de magával ragadó sztorira mindenképpen számíthatunk.

Készül a Black Mirror 2A látványvilágot tekintve a készítők eredetileg teljesen 3D-s játéknak szánták a Black Mirror második részét, de rá kellett jönniük, hogy ez a játék egyáltalán nem azt adja vissza a harmadik dimenzió hozzáadásával, mint ami az elképzelésük volt, és amit az eredeti játék képviselt. Ezért maradtak a kettő, azaz pontosabban a kettő és fél dimenziós megvalósításnál. Igen, jól hallottátok, 2.5D, ugyanis két dimenziós háttér előtt láthatunk majd három dimenziós karaktereket szerepelni.  Mindezek mellett rengeteg kérés érkezett hozzájuk a különböző játékosközösségektől, miszerint egyáltalán ne változtassanak semmit a következő rész megjelenítésén. Így esett, hogy a Black Mirror 2 örökölte elődje kinézetét – már ami a megjelenítés technológiai részét illeti. Ezen felül persze jóval kidolgozottabb hátterekre és részletesebb karakterekre lehet majd számítani.

Készül a Black Mirror 2A történet az első rész befejezése után 12 évvel, a '90-es években játszódik: ezúttal Solitary Darren felett vehetjük át az irányítást, aki Biddeford városában dolgozik egy fényképészboltban. A sors összehozza őt a bájos Angelinával, ám hamar kiderül, hogy más is szemet vettet a lányra – valaki követi és üldözi őt. Hősünk úgy gondolja, hogy felgöngyölíti az ügyet és utána jár e misztikus  dolognak. Ténykedésünk során rengeteg helyszínre eljutunk, többek közt az első részből ismert angol kisvárosba, Willow Creekbe is látogatást teszünk majd. A fejlesztést nem sieti el a Cranberry Productions: idén már ne is számítsatok rá. Leghamarabb 2009-ben lehet hozzá szerencsénk.