Két éves a Guild WarsA készítők a jeles eseményt egy egész hétvégés dzsemborival ünneplik. Az április 27. és 29. között megrendezésre kerülő szülinapi parti mindhárom kampány karakterei előtt nyitott. A Shing Jea Monastery lakói ismét megnyitják híres, népszerű sétányukat (Shing Jea Boardwalk) mindazok számára, akik növelni szeretnék szerencséjüket, vagy csak egy jót mulatnának. Lehetőség nyílik megküzdeni a Dragon arénában, és versenyezni a Rollerbeetle pályán. Ezek a speciális PvP események mind a Shing Jea Monastery, mind a Great Temple of Balthazar területéről elérhetőek lesznek. Persze nem buli a buli édesség nélkül, így a készítők speciális szülinapi süteményeket szórtak szét a birodalomban (de a sétányon is meg lehet vásárolni ezeket). És természetesen nem marad el a látványos tűzijáték sem: április 28-án, magyar idő szerint hajnali 2:01-től három óránként Kamadan, Shing Jea Monastery, és Lion's Arch felett színpompás látványban lehet része minden kalandozónak (a galériába feltöltött képek a tavalyi eseményen készültek).

Azok számára, akik az elejétől fogva részesei a kalandoknak, tehát karakterük április 28-án ünnepli kétéves születésnapját, az említett időponttól, azaz magyar idő szerint hajnali kettő óra egy perctől készletükben egy speciális minilényt találnak, az egyévesek pedig az előző buliban már bemutatkozott csomagból kapnak egy hasonló ajándékot.

A Guild Wars jó hírét minden bizonnyal tovább öregbíti ezen esemény, ám tegyük hozzá azt is: már enélkül is folyamatosan nő az ázsiója olyannyira, hogy április elejére a lehetséges játékbeli karakterek száma megnégyszereződött. A múlt héten bemutatkozott, veteránok számára elérhető Guild Wars Hard Mode, mely egyedi jutalmakkal csábít, jelentős mértékben aktivizálta a közösséget. És ne feledjük, készül már az Eye of The North és a Guild Wars 2 is, így még valószínűleg sok-sok szülinapról számolhatunk majd be.