• Ezen a héten a Batman: Arkham Collection-t és a LEGO Batman Trilogy Pack-et adja ingyen az Epic
  • A hat játék ára 100 dollár

Múlt héten, péntek 13 dícséretére az Epic Games Store egy horrorjátékot, a Conariumot dobta be ingyen H.P. Lovecraft rajongóinak, de az semmi nem volt az eheti ajánlathoz képest. Az Epic ugyanis nem egy, hanem rögtön hat játékot kínál, amelynek a Sötét Lovag, vagyis Batman rajongói örülhetnek nagyon. Meg mindenki más is. Ugyanis a teljes Batman: Arkham trilógiát, és a teljes LEGO Batman trilógiát lehet pénz fizetése nélkül megszerezni. Fanfárok, dobpergés, pezsgőbontás, hiszen a hat játék ára egyébként 100 dollár lenne.

A Rocksteady által fejlesztett Batman: Arkham trilógiát nagyon sokan a valaha készített legjobb szuperhősjátéknak tartják, nem véletlenül. Kitűnő játékmenettel, remek hangulattal rendelkezik, az egész pakkon látszik, hogy a fejlesztők is a Denevérember rajóngói - kötelező "vétel" ez! A LEGO Batman pedig a szokásos kocka-élményt adja, ahogy a Traveller's Tale többi LEGO játéka is: könnyed, humoros kalandot, amely elé gyerekeket is nyugodtan le lehet ültetni. 

Azt hiszem most mindenki mondhat egy nagy köszönetet az Epices srácoknak: a hat játékot egészen jövő hét péntekig lehet pénz fizetése nélkül megszerezeni. Utána a Metro 2033 Redux és az Everything című játék jön, azokat se hagyjátok ki!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!