• Bemutatkozott a Monster Hunter Rise és a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
  • Mindkét játék 2021-ben érkezik Switch-re

Ritka az, amikor egy sorozatnak egyszerre két részét jelentik be, a Monster Hunter esetében azonban most pontosan ez történt, amely nem egy, hanem rögtön két dedikált játékot is kap Switch-re jövőre.

ket-uj-monster-hunter-is-erkezik-switch-re.jpg

A Monster Hunter Rise a Monster Hunter World hatalmas, töltőképernyők nélküli megközelítését alkalmazza majd, méghozzá új gameplay elemekkel feldobva a vadászatot. Ezek közül az egyik a Wirebug, egy új felszerelés, amely egyfajta mágikus csáklyaként segít bennünket továbblendülni a levegőben és a sziklákon, de lesznek testreszabható hátasok is, melyek szintén megkönnyítik majd a közlekedést.

Az egyedül, illetve négyfős kooperatív felállásban is játszható Monster Hunter Rise március 26-án érkezik Switch-re.

A Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin a játékmenet helyett sokkal inkább a történetet helyezi előtérbe egy sztorivezérelt RPG formájában, folytatva azt a megközelítést, melyet a 3DS-re megjelent első rész vezetett be – a főhős ezúttal sem egy vadász, hanem egy Monster Rider lesz.

Wings of Ruin valamikor 2021 nyarán érkezik, méghozzá valamiféle Monster Hunter Rise kompatibilitással, ennek részleteit azonban egyelőre még nem oszotta meg velünk a Capcom.