Nyakunkon az idei FIFA-játék, a FIFA 21 premierje, és mivel mással ünnepelhetnénk meg a megjelenést, mint egy nagyszabású e-sport versennyel: sorozatban negyedik alkalommal is megrendezésre kerül a K&H e-kupa.

kh-ekupa-jon-magyarorszag-elso-hivatalos-fifa-21-versenye.jpg

Magyarország első hivatalos FIFA 21 versenyén PS4 platformon mérhetik össze tudásukat a versenyzők, méghozzá élőben, az MTK Budapest otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A regisztráció már éles, és ha szeretnél versenybe szállni, akkor érdemes sietni, hiszen csak az első 128 jelentkező számára biztosított a hely. A nevezés ingyenes és az alábbi weboldalon érhető el.

Természetesen a nyeremények sem maradnak el: az első helyezett egy 100 ezer forint értékű ajándékkártyát kap, melyet a Konzolvilág üzleteiben lehet levásárolni, a második helyért egy 50 ezer forint értékű ajándékkártya jár, a harmadik és a negyedik helyezett pedig egy-egy gamer csomagot kap a Trendency Online Zrt. felajánlásával.

Ez még nem minden, a Top 4 ugyanis megmérkőzhet négy megvívott játékossal is a profi verseny keretein belül (ők a HUNESZ Masters torna 1-4. helyezettjei PS4-en). Az első négy helyezett pedig itt is nyereményeket kap, méghozzá pontosan olyan értékben, mint az amatőr versenyen.

kh-ekupa-meghivott-profik.jpg

Nemcsak a verseny miatt érdemes ellátogatni a jövő hétvégén esedékes rendezvényre, hanem azért is, mert a jelenlévők a nap végén egy tombolasorsoláson is részt vehetnek, ahol többek között a FIFA 21-et és egy gamer monitort is meg lehet majd nyerni. De azoknak sem kell elkeseredniük, akik nem tudnak részt venni az eseményen, hiszen a Facebookon és a Twitch-en élő közvetítés is lesz a versenyről.

K&H e-kupa FIFA 21 1v1