A karácsony a szeretet és az ajándékozás ünnepe, illetve nekünk, játékosoknak az az időszak, mikor két kajakóma között végre időt tudunk keríteni a hegyekben álló backlog pótlására. Azonban vannak olyanok, akik kénytelenek ezt az ünnepet betegen, rosszabb esetben a családjuktól távol tölteni egy kórházi ágyhoz kötve. Azért, hogy ezen a helyzeten a lehetőségeinkhez mérten javíthassunk, megszületett a Kozol Karácsony kezdeményezés.

Mostantól egészen 2017. december 17-ig Te is adakozhatsz, így a SZTE Gyermekgyógyászati Klinika nagyjából tíz osztályán fekvő gyerekek karácsonyának és mindennapjainak jobbá tételéhez Te is hozzájárulhatsz. A befolyt összegből a klinikával egyeztetve játékkonzolok, játékok és kiegészítők, illetve, amennyiben a források megengedik, új tévékészülékek és egyéb, a gyerkőcök bent töltött idejét kicsit jobbá tevő dolgok kerülnek beszerzésre.

Az adományozáshoz egy PayPal fiókon keresztül járulhattok hozzá, ennek linkjét itt találod. A felajánlásoknak nincs minimum összege, ha csak egy akciós játék árát tudod nélkülözni, azzal is picit toltál az ügy szekerén.

konzolkaracsony-2017.jpg

Szóval, adakozásra fel, tegyük együtt jobbá a beteg gyerekek karácsonyát!