• Hamarosan kiderülhet, min ügyködnek az Outlast készítői
  • Legalábbis a Red Barrels Twitter fiókja ezt ígéri nekünk
  • Egyelőre azonban csak egy rejtélyes képet osztottak meg
  • Mely a színvilága alapján sokak szerint az Outlast 3 érkezését jelezheti

Ha modern horrorjátékokra gondolunk, valószínűleg az elsők között fog beugrani az Outlast-széria címe, és nem is érdemtelenül. A Red Barrels stúdió 2013-as játéka szerte a világon meghódította a játékosok szívét rémisztő atmoszférájával és elborult sztorijával, és a 2017-es folytatása is kifejezetten sikeres lett. Az elmúlt években sajnos meglehetősen keveset hallottunk a készítők felöl, azonban a jelek szerint ez nem azt jelenti, hogy a Red Barrelsnél tétlenül ültek volna a babérjaikon, sőt, épp ellenkezőleg: a kanadai stúdió készen áll következő játéka leleplezésére.

Minderre a csapat Twitter fiókja utalt, ami pár órával ezelőtt megosztott egy igencsak egyértelmű üzenetet, mely szerint hamarosan bejelentés várható. A tweethez egy képet is csatoltak, ezen két kéz látható, valamint egy rövid felirat, mely magyarra fordítva nagyjából azt jelenti, hogy ahol a szabadság véget ér.

Sajnos a fejlesztők ezen kívül semmi konkrétumot nem árultak el, azonban a találgatások természetesen azonnal beindultak: sokak szerint egyértelmű, hogy az Outlast 3 leleplezésére készülnek, hiszen a kép zöldes feketés színvilága a széria védjegyévé vált éjjellátó módot idézi. Persze biztosat a hivatalos bejelentésig nem lehet mondani a témában, de mindenképp megszívlelendő, hogy korábbi interjúik alapján maguk a készítők sem zárkóztak el egy Outlast 3 elkészítésétől, így könnyen lehet, hogy ezt fogják hamarosan megmutatni nekünk.