• Február 19-én és 20-án jön a BlizzCon online változata, a BlizzConline
  • A nyitóceremónián a készülő játékokon lesz a hangsúly

Egy ideje már tudjuk, hogy a koronavírus-járvány miatt 2021-ben nem lesz hagyományos BlizzCon, a Blizzard éves ünnepélye azonban nem marad el, hiszen február 19-én és 20-án jön a digitális változat, a BlizzConline, melyet teljes egészében ingyen lehet majd követni a rendezvény honlapján, illetve a YouTube-on és a Twitch-en.

kozeleg-a-blizzconline-ahol-ismet-lathatjuk-majd-a-blizzard-keszulo-jatekait.jpg

Az idén 30 éves Blizzard Entertainment most további információkat osztott meg velünk a virtuális show kapcsán, amely idén is a szokásos nyitóceremóniával indul majd, ahol láthatjuk majd a készülő játékokat. Konkrét címeket nem említettek, de a Diablo 4 és az Overwatch 2 borítékolható, és nem kizárt, hogy egy-két új leleplezésre is sor kerül – akár a sokat pletykált Diablo 2 remake is előkerülhet.

Ezt követően hat külön csatornán folytatódik majd a műsor, ahol a jelenleg futó játékok kapcsán számíthatunk újdonságokra. A második napon pedig szintén párhuzamosan mennek majd az adások, fejlesztői beszélgetésekkel, cosplay- és rajzversenyekkel, illetve egyéb, kifejezetten a rajongóknak szóló tartalmakkal.