A Microsoft eredeti licenceket biztosít a Goodoffer24 számára nagykereskedőként, ezért minden itt kapható szoftver eredeti és működőképes - ha a vevő bármilyen problémát tapasztal, a cég azonnal kicseréli a licencet, vagy visszatéríti a vételárat.

goodoffer-2019-nyar-1.jpg

Lássuk a mostani ajánlatot!

A legújabb, nyári promóció keretében jelentős árcsökkentésen esett át számos szoftver árát csökkentették jelentősen, a PC Guru olvasói pedig további engedményhez juthatnak hozzá: az TPCGUR20 kód beváltásával további 20% kedvezményt kapnak a feltüntetett árakból. A kódot felhasználásával már 10.26 euróért tiétek lehet egy Windows 10 Pro licenc, míg a Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus 25.43 euróba kerül. Ha pedig együtt szeretnétek a kettőt, akkor ajánljuk a Windows 10 Pro + Office 2016 Pro csomagot 30.39 euróért.

A Goodoffer24 oldalán a TOF30 kuponkód is használható, ha kifejezetten a 2019-es Office-ra vágytok: 30% kedvezménnyel, az alábbi árakon szerezhettek kulcsokat.

A vásárlás menete a megszokott, néhány kattintásból áll

1. Nyissátok meg a kiszemelt termék oldalát, adjátok meg a mennyiséget, majd kattintsatok az "Add to Cart" gombra (itt még a kódos kedvezmény előtti árat látjátok).

goodoffer-2019-nyar-2.png

2. A kosárnál adjátok meg a "Discount Codes" mezőben az TPCGUR20 kódot, majd kattintsatok az "Apply Coupon" feliratra.

goodoffer-2019-nyar-3.png

3. Ezt követően már a legjobb árat fogjátok látni, és nincs más dolgotok, mint befejezni a vásárlást, kifizetni az összeget (PayPal használata javasolt), és megvárni a kódot.

A Windows és Office telepítőket az alábbi linkekről tudjátok letölteni:

A jókora kedvezmények ne tévesszenek meg senkit, ezek teljesen jogtiszta szoftverek. Miért olyan alacsonyak az árak? Mivel általában a kulcsokat közvetlenül a PC-vel együtt értékesítik, ám az Európai Bíróság legalizálta a viszonteladási gyakorlatokat.

Előfordulhat, hogy a kódot tartalmazó e-mail a Gmail rendszerében a promóciók között vagy a Spam mappában landol, ellenőrizzétek ezt mindenképp, ha nem találjátok elsőre.

Az ajánlat hirdetés, így nem a PC Guru, hanem a Goodoffer24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az info@goodoffer24.com címen tudtok érdeklődni.