• Az MMD szponzorálni fogja a G2 Esports szervezetet
  • A Racing és a Rocket League csapatokat fogják támogatni

Jelentős szponzori együttműködést jelentett be nemrég az MMD és a G2 Esports, a Philips kijelzők kizárólagos forgalmazója és értékesítője ugyanis bejelentette, hogy támogatói szerződést kötöttek az egyik legismertebb esportszervezettel, melyet Carlos ‘ocelote’ Rodriguez alapított 2013-ban.

kozosen-megy-neki-2020-nak-az-mmd-es-a-g2-esports.jpg

A szponzoráció a G2 szimulátorpilótáira és Rocket League-csapatára fog fókuszálni, melyek közül utóbbi 2019-ben mind a DreamHack Montreal versenyen, mind a Rocket League-világbajnokságon (RLCS 7. évad) bejutott a döntőbe.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a konzol játékok minden eddiginél izgalmasabbá tétele és az esports közösség támogatása érdekében egyesíthetjük erőinket a G2-vel. A G2 Rocket League csapat különösen keményen dolgozott meg azért, hogy eljusson oda ahol most van, és izgalommal várjuk, hogy a támogatásunkkal meddig jutnak el 2020-ban. A teljes G2 csapat tréning létesítményeit elláttunk konzolhoz optimalizált monitorokkal, így sokkal hatékonyabban edzhetnek, különösen a Rocket League csapat. Az együttműködésnek köszönhetően lehetőségünk nyílik megtudni azt is, hogy a profi játékosok mit szeretnének kihozni egy monitorból és ezt a tudást beépíthetjük a konzoljáték jövőbeli termékeibe“ - nyilatkozta Stefan Sommer, az MMD európai marketing és üzletvezetési igazgatója.

„A játék során, legyen az online vagy egyjátékos módban játszott verseny, gördülékeny és kiváló játékélményre van szükségünk. Az igazság az, hogy a profi játékosok nem csupán azt szeretnék, hogy a játék zökkenőmentesen fusson, hanem nagyszerű megjelenést is igényelnek. A Philips monitorok innovátorok és mi is azok vagyunk. Üdvözöljük a csapatban“ - mondta Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, a G2 Esports ügyvezető igazgatója.