Lara Croft, alias Alison CarrollAlison 23 éves, egyedülálló nő, Croydonból. Számtalan vetélytársat győzött le a válogatás hosszú ideje alatt, hogy ő lehessen -- még ha csak addig is, míg a következő játék el nem készül -- Lara Croft. A szerep kedvéért egy golfklub recepciós állását hagyta ott.

„Heti hat edzésem van, és nagyon vállalkozókedvű vagyok. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy mi az ijesztőbb: megtanulni lőfegyverekkel bánni, vagy egy gyorstalpaló tanfolyam archeológiából.”

„Egyedülálló vagyok és élvezem. Nem vágyom hosszú távú kapcsolatra, főleg azért, mert a férfiak többsége nem tudja tartani a tempót. De most, hogy én vagyok a játékvilág legszexisebb hősnője, biztos több randim lesz.”

Alison Miss Croft szerepében körbejárja majd a világot, hogy a játékszéria rajongóival találkozzon, és ha már ott van, akkor a játékban látható mutatványokkal kápráztassa el őket.

A következő Tomb Raider játék Underworld névvel november 21-én fog a boltok polcaira kerülni, számos konzol mellett a mi kedvenc masinánkra is.



Íme egy videointerjú a hölggyel.