A régió és a világ legjobb e-sportolói mérkőznek meg Budapesten március 23-25. között! A V4 Future Sports Fesztiválnak a BOK Csarnok ad otthont, ahol három napon keresztül az elektronikus sportoké lesz a főszerep. Az 1 millió eurós összdíjazású rendezvényen a 4 visegrádi ország (Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország) e-sportolói egyéniés klubcsapat szinten, 4 játékban – FIFA 18, League of Legends-ben, CS:GO-ban és Clash Royale-ban nevezhettek.

Világsztárok karnyújtásra

Mind a négy játékban nyílt selejtezők zajlottak a V4 országokban, melyeknek a végén a legjobbak egy gigászi csatában, több ezer ember előtt lépnek majd színpadra, hogy kiderüljön, kik a legjobbak Lengyelországban, Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon. CS:GO-ban ezen felül 4 meghívott világsztár csapat is képviselteti magát, így a látogatók személyesen is láthatják majd a Virtus.pro, a Mousesports, a HellRaisers és a friss Major ezüstérmes FaZe Clan játékosait, kérhetnek tőlük aláírást vagy csinálhatnak velük közös képet.

scs4662.jpg

Sztárcsapatok, sztárkommentátorok

A V4 Future Sports Festival CS:GO versenye a világ legjobb csapatait és a régió feltörekvőit, valamint elképesztő pénzdíjat ígér. Egy ilyen kaliberű műsor azonban mit sem ér a hasonlóan világszínvonalú szakértők nélkül. A fesztiválon részt vesz az élő legendának számító Paul "Redeye" Chaloner is. A világ leghíresebb e-sport házigazdájának számító 46 éves, 3 gyerekes brit host a rendezvény műsorának vezetéséért felel majd.

De rajta kívül itt lesz az e-sport egyik legmegosztóbb és egyben legszórakoztatóbb alakja is: Thorin, valamint az egyik legnépszerűbb e-sport kommentátor Henry „HenryG” Greer is.

A világszínvonalú e-sport összecsapások mellett egyéb programokkkal is várják az érdeklődőket. Lesz cosplay verseny, foodtruck show, és nemzetközi DJ-k által fémjelzett koncertek is! A B-csarnok pedig egy gigászi Gaming Expo lesz a PlayIT közreműködésével, ahol számos gaming és technológiai kiállító, program és mini verseny várja a látogatókat!

scs4669.jpg

A belépés teljesen díjmentes, csak regisztrálni kell a https://v4future-sports.eu/registration oldalon.