A Unity, az Epic és az NVIDIA techdemókkal mutatta be a GDC 2016-on, hogy mire képesek az általuk készített motorok jelenlegi formáikban, és hát, ahogy azt az alanti videókban magatok is láthatjátok, igen sok mindent tudnak.

A Unity Engine videója egy sci-fi rövidfilm, az Adam első részén át prezentálja képességeit. A rövidke animációs művet a Unity 5.4 béta változatával hozták tető alá. A második részt az amsterdami Unite Europe 2016-on mutatják majd be.

Az Epic nem cicózik, a cégtől négy videót is megcsodálhatunk. Az elsőben a McLaren 570S igen élethűre sikerült digitális mását mutatják be, a másodikban pedig különböző projektekbe pislanthatunk bele.

A harmadik és negyedik videó már nem foglalkozik a kulisszák mögötti dolgokkal. Az Epic szakijai a különböző animációkból vágtak össze egy hangulatos és látványos klipet.

Mind a négy videó remekül prezentálja az Unreal Engine 4 új képességeit, úgymint a fejlett fény- és árnyékkezelés, a fizikaalapú renderelés, a flexibilis post-processing, a fotorealisztikus shaderek és a Vulkan API.

Végezetül pislantsatok rá az NVIDIA techdemójára, ami a PhysX SDK 3.4 képességeit hivatott prezentálni.