• November 14-én jelenik meg a Lego Marvel Super Heroes 2
  • PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jön
  • Új hősök és új játékmenetbeli lehetőségeket hoz

Hamarosan újra a legósított Marvel hősök bőrébe bújhatunk, hogy kockára tegyük kockás hátsólyukat. A november 14-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra befutó programot az ezen a téren nagy tapasztalattal bíró TT Games hozza el nekünk és megannyi jóságot ígérnek hozzá. Egyebek mellett olyan új hősöket, mint Strange és bébi Groot.

lego-marvel-super-heroes-2.jpg

Ha már szóba jött Strange, az egyik új játékmenetbeli lehetőséget pont ő, azaz időmanipuláló képessége szolgálatatja. Az időutazás amúgy is fontos eleme lesz a játéknak, a történet is e köré épül fel. A központi hubot Chronopolisnak hívják, ahonnét hőseink felvehetik a harcot Kang the Conqueror ellen. Az összecsapások alatt olyan helyeket látogathatunk meg, mint a 2099-es New York, az ősi Egyiptom vagy a vadnyugat.

Közben pedig olyan hősöket tutujgathatunk, mint Pókember 2099, Cowboy Amerika kapitány, Thor, Hulk, Feketepárduc, Marvel kapitány, Doktor Strange, Zöld Manó és a Galaxis Őrzői. Hőseinkkel ráadásul az új játékmódba is belekóstolhatunk, ami négyfős kooperatív és kompetitív mérkőzéseket fog felajánlani.

Nos, nagyjából ennyit tudni jelenleg a Lego Marvel Super Heroes 2-ről, illetve kaptunk még egy teaser trailert is, amelynek teljes változatát majd május 23-án tekinthetjük meg.