Lesz még a Wii U-ra Mass Effect

A Wii U megjelenésével a Nintendo is belépett a HD-korszakba -- végül is csak hét évet késtek. Akárhogy is, megnyílt az út a többi gépen hódító sorozatok meghonosítása előtt, az EA pedig ki is adta a Mass Effect 3-at a Wii U-ra. A játék persze nem robbantott bankot, hisz a vásárlók többsége más platformon már rég végigjátszotta, de a BioWare mégsem csalódott, sőt, hosszú távon számolnak a Nintendo nextgen gépével.

A GamerSyndrome készített egy interjút a BioWare egyik gyártásvezetőjével, aki elmondta, hogy bár nincs felhatalmazva rá, hogy konkrétumokba bocsátkozzon, annyit elárulhat, hogy a csapatnak tetszik a konzol, vannak vele hosszútávú terveik, és látnának még rajta Mass Effectet, de hogy ez egy új sorozatot vagy játékot jelent-e, még titok.

Az első két rész kiadása mondjuk nem lenne butaság, PS3-on is csak nemrég lett teljes a trilógia, hisz idén őszig nem lehetett kapni a Mass Effect első részét. Azt már tudjuk, hogy készül a Mass Effect 4 és valószínű, hogy 2014-2015-ben jelenik meg -- vajon elbírja majd a Wii U?