Amíg nem ragadhatjuk meg a kontrollert vagy az egeret, addig általában csak a grafikáról tudunk teljes magabiztossággal nyilatkozni a játékokat illetően - nem véletlen, hogy rengeteg olyan eset volt már, amikor a fejlesztők szebb fényben próbálták feltüntetni legújabb alkotásukat annál, mint amit véglegesen produkálni voltak képesek.

Egy kiemelkedő grafikájú játék még magasabbra és maradandóbbá tudja emelni a játékélményt a pazar látványon keresztül. Mint ahogy a konzolos generációváltás esetében is a technológiai ugrás mértéke mozgatja mindig legjobban az embereket. De mekkora ennek a jelentősége valójában?

Ti mennyire tartjátok fontosnak a grafikát? Egy közepes játékmenettel bíró alkotást fel tud húzni az észveszejtő látvány? Vagy épp ellenkezőleg: egy mechanikáját és dizájnját tekintve makulátlan és kiemelkedő játék élményét tönkre tudja tenni a gyengébb grafika?

Osszátok meg velünk véleményeteket kommentben vagy a levrov@pcguru.hu címen - a legjobb, legérdekesebb írásokat visszaolvashatjátok majd a PC Guru novemberi számában!

levrov-mennyit-szamit-a-grafika.jpg