A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, meglepetések és fellépők várják a látogatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán, tehát érdemes korán érkezni. A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális csapata, a „Rock & Rule”, illetve egy, a Showder Klubból ismert stand-up komédiás is tiszteletét teszi.

Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye. A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre -- egy előzetes regisztráció során -- a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mail cím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen, legkésőbb 2008. november 10-én délig.

A rendezvény helyszíne és időpontja

  • 2008. november 12., 22 óra
  • Media Markt WestEnd
  • WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)


A kosztümverseny fődíja egy igazi Frostmourne replika!

Lich King premierparti

A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri választja ki, amely a magyar Warcraft rajongói oldalak készítőiből, a CD Projekt munkatársaiból, és egy jelmeztervező-stylistból áll.
Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, és nem szeretnél órák hosszat az utcán unatkozva ráhangolódni Northrend fagyos hidegére, akkor itt a helyed!

A további programokkal kapcsolatos híreket az eseményig folyamatosan a hivatalos magyar World of Warcraft fansite-on -- a worldofwarcraft.hu/nightopening címen --, illetve a www.cdprojekt.hu weboldalán hozzuk nyilvánosságra.