Mikor Lipcsében megkérdezték Jay Allen Bracket, a World of Warcraft produkciós vezetőjét, hogy ugyan beszéljen már a Warth of the Lich King megjelenési időpontjáról, ő nem volt hajlandó semmilyen dátumot megerősíteni, főleg nem egy 2008-as eljövetelt.

„Ha a fejlesztésben még idén el tudjuk érni azt a pontot, hogy neked, mint játékosnak egy nagyszerű élményben legyen részed, akkor a boltokba kerül. Ha pedig nem, akkor csak jövőre.”

Nemrég Tom Chilton, a játék főtervezője is csak annyit tudott mondani a megjelenésre, hogy: „majd ha kész.”

A Videogaming portál srácai, akik az interjút készítették, megemlítették, hogy bizony rengeteg játékos lesz csalódott egy esetleges halasztás miatt. Ezzel Jay Allen egyetértett, és nem hatódott meg, idézem:

”Egyetértek. Rengeteg ember volt csalódott, mert a Burning Crusade nem jött ki az ünnepekre, de sajnos nem volt kész a játék. Ez volt a megfelelő döntés.”

Nem kell még pánikba esni -- lehet, hogy a Blizzard csak a rajongóik idegeivel játszadozik. Na meg reményre adhat okot, hogy a Warhammer Online idén fog megjelenni, és ha nincs Lich King, akkor a WoW-előfizetők szépen átvándorolnak kaland reményében Warhammerezni, csakúgy, mint ahogy azt az Age of Conan esetében tették, ezt meg nem hiszem, hogy szeretné a Blizzard.