A „lópáncél DLC” legendás a játékosok körében, hiszen annak idején a Bethesda kétdolláros letölthető tartalma az Elder Scrolls: Oblivion mellé, amely mindösszesen két vértezetet tartalmazott a hátasok számára, vérmérséklettől függően felháborodást vagy röhögést váltott ki, (Bár az igazi poén az, hogy Peter Hines 2011-ben azt nyilatkozta, hogy a 2006-ban kiadott csomagból még 2011-ben is eladtak jó pár darabot). Nos, most a BioWare is hasonló lépést tett, igaz, ők azért kicsivel többet adnak a pénzünkért.

A Spoils of the Qunari tartalmát, ahogy neve is elárulja, Par Vollen stílusa inspirálta. Egyrészt Skyholdot pimpelhetjük fel egy masszív trónnal és pár szoborral, aztán kapunk két lootolható vértet (az egyik egy arishok páncélszett), plusz pár tervrajzot, hogy a csapattagoknak is kraftolhassunk némi vasalatot. No és persze ott van az emlegetett lópáncél, hogy egy igazi harci mén hátán lovagoljuk be Thedast széltében-hosszában, és Qun nevében irtsuk a gonoszt. Nyergelj, fordulj!

 A Dragon Age: Inquisition – Spoils of the Qunari DLC elérhető a hivatalos oldalon keresztül, PC-re 5 euróba fáj, Xbox One-ra 4,99 dollárért szerezhetjük be, míg a PlayStation Store-ban 1529 forintot kérnek el érte.

Dragon Age: Inquisition - Spoils of the Qunari DLC