A The Elder Scrolls V: Skyrim most már túl van hatodik életévén, minden létező platformra megjelent, nem csoda hát, hogy már jópár készülőfélben levő, vagy éppen elkészült modról beszámoltunk már. A most bemuatatásra kerülő Lordbound még az első csoportot erősíti, de a tervek szerint még az idén játszható formát ölt majd, úgyhogy itt az ideje felhívni rá a figyelmet, ugyanis roppant ambíciózus, egy kiegészítő tartalmával kecsegtet.

A 2015 óta készülőfélben levő mod egy teljesen új területet, a Druadach-völgyet adja a játékhoz, melynek története mintegy 30 órányi plusz játékidővel kecsegtet. A háború tépázta völgyben három frakció nemlineáris küldetései várnak ránk, döntéseink pedig az eldugott régió sorsát befolyásolják majd, legyen az jó, vagy éppen rossz az ott élők számára. A teljes angol szinkronnal rendelkező beszélgetések mellett az új fegyverek és felszerelések már csak hab a tortán.

Videót is kaptunk az új tájakról és a legutolsó beszámoló szerint a Lordbound már csak két küldetésre van attól, hogy a története teljesen készen álljon. Persze még így is sok munka vár a csapatra, akik biztos megjelenést nem mertek ígérni, de reméljük, hogy még idén leülhetünk elé.