• Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetekben a címszereplő előzménytörténetét látjuk majd
  • Feltűnik a filmben Scarlett és a bárónő is
  • Magyarországon július 22-én debütál Robert Schwentke (Red) rendezése

Mától számított három hét, és már mozikba is kerül itthon a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek. A képregények hasábjait 1982 óta uraló címszereplőt Ray Park alakításában 2009-ben és 2013-ban már láthattuk filmvásznon A Kobra árnyéka és a Megtorlás című filmekben, ezúttal pedig Henry Golding (Úriemberek) formálja meg Kígyószemet. Feltűnik mellette Scarlett és a bárónő szerepében Samara Weaving (Aki bújt) és Úrsula Corberó (A nagy pénzrablás) is.

Robert Schwentke (Red) rendezésében a G.I. Joe univerzum legkedveltebb karakterének eredettörténetet láthatjuk. Apja meggyilkolása után hősünk egy ősi japán harcművészeti klán kötelékében kap kiképzést. Az Arasikage értékrendje hatására lelki válságba kerül: felteszi magának a kérdést, hogy irányíthatja-e bosszúvágy a tetteit? Közben a klán segítségére kell sietnie, hogy felvegye a harcot az ellenséges Cobra Kommandóval.

g-i-joe-spin-off-snake-eyes-gets-a-director-696x464-1.jpg
(A kép forrása: Sideshow Collectibles)

Egy rövidke akciómontázst már láthattunk a teaserben, ma pedig két magyar nyelvű előzetes is érkezett a Paramount akciómozijához. Július 22-én kiderül, hogy hőssé vagy gonosztevővé válik-e Kígyószem. Ti várjátok már a premiert?