• Augusztus 25-én debütál a Miután boldogok leszünk a mozikban
  • Tessa és Hardin az utolsó nagy döntés elé kerülnek
  • Vajon mekkora áldozatot hajlandó hozni a lány élete szerelméért?

Szomorú ténnyel kell szembenézniük a Miután filmek rajongóinak, lezárul a sikamlós tinirománc történetét szövögető mozis sorozat. Anna Todd regényeit először 2019-ben adaptálták mozgóképre, azóta pedig két további epizód készült a lobbanékony, de jóképű Hardin és a pedáns mintadiák, Tessa forró szerelméről. Augusztus 25-én érkezik a Miután boldogok leszünk címet viselő finálé, amiben hőseink három felvonásnyi drámát követően talán valóban boldogok lesznek majd.

after-we-fell-whats-new-on-netflix-mlk-day-202.jpg
(A kép forrása: What's on Netflix)

Tessa többé már nem ártatlan, aranyos teremtés, áll a film veretes leírásában. Az ambiciózus lány kiismeri barátja indulatos természetet és ráébred, hogy egyedül ő képes kordában tartani Hardint, aki pont az előző rész végén tudta meg a sötét hazugságot múltjáról. Hardinnak szüksége van a lányra, de vajon ez fordítva is igaz? Tessa mérlegeli, hogy mekkora áldozatot érdemes hozni szerelméért.

Megérkezett a végjáték második magyar előzetese (a korábbi ajánlót itt láthatjátok). A rapszodikus szerelmeseket ismét Hero Fiennes Tiffin és Josephine Langford alakítják, míg a rendezői székben az előző felvonást is dirigáló Castille Landon ül.