A Mass Effect 3 sokak szerint az évtized játéka, míg mások úgy vélik, hogy csak egy jó, de semmiképp sem mérföldkő státuszban tetszelgő akciójáték. Mindegy viszont, hogy mi melyik oldal erősítjük, ugyanis abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy a befejezés valami gyalázatos lett. Nyugalom, nem fogunk spoilerezni, ez a hír nem azért van, hogy lelője a... poént. A BioWare reagált a kritikákra és a cég vezetése ígéretet tett, hogy ha már többen végigvitték a játékot, részletesen is kifejtik, miért úgy zárul a galaktikus eposz, ahogy.

"Értékeljük a reakcióitokat és szeretnénk, ha tudnátok, hogy figyelünk. A befejezést érintő aktív diskurzust szívesen látjuk, és ígérjük, hogy értékeljük majd a kritikákat, és mindenre reagálunk majd. De kérünk benneteket, hogy legyetek türelemmel, mert időt szeretnénk adni a játékosoknak, hogy a kaland végére érjenek. Később nyíltan is szólunk majd a dologról." -- írta Chris Priestly közösségi koordinátor a BioWare hivatalos fórumán.

"Megértjük, hogy sok vita folyik a Mass Effect 3 végét illetően, és alig várjuk, hogy hosszasan, nyíltan elbeszélgessünk a dologról."


Nektek tetszett a Mass Effect 3 vége? Vagy magyarázatra vártok? Akárhogy is, kérünk benneteket, hogy a történetre vonatkozó spoilereket kerüljétek a kommentek között.