• Érkezik a Lenovo új laptopcsaládja, a ThinkBook
  • A 13s és 14s hamarosan Magyarországon is kapható lesz

A Lenovo még májusban jelentette be a legújabb, ultravékony laptopcsaládját, a főleg kis- és középvállalkozásoknak szóló ThinkBookot, melynek első képviselői a 13s és a 14s lesznek. A napokban pedig sor került a magyarországi bemutatóra is.

lenovo-thinkbook.jpg

A sajtóeseményen egy kerekasztal-beszélgetés során a márka képviselője, Lukács Anita, Steigervald Krisztián generációkutató, valamint Bánki Beni fiatal influencer elemezték a masina tulajdonságait, kiemelve, hogy kifejezetten az Y és Z generáció igényeit tartották szem előtt.

„Kezdetben az IT cégek is sokkal kötöttebben működtek. Szigorú munkaidő volt, dress code, külön munkahelyi és otthoni számítógép. Ma már ez szinte elképzelhetetlen. A Lenovo irodája sem szürke-fekete, hozzánk is betörtek a színek, megjelentek a dizájner bútorok, van lehetőség home office-ra, és az öltözködésünk is lazult. Ezek olyan változások, amelyekhez a digitális eszközöknek is idomulniuk kell” – mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

Steigervald Krisztián generációkutató kiemelte, hogy egy munkahely kialakításakor fontos szem előtt tartani a technológiai fejlődés okozta változásokat, amelyek életvitelünkre is kihatnak. Az Y generáció például a leginternetfüggőbb, számukra a digitális eszközök a legjobb barátaik, a Z generáció pedig már együtt nőtt fel a digitalizációval.

„Az én korosztályom hajlamos türelmetlenebb lenni, és elvárjuk, hogy minden nagyon gyors legyen, működjön, ne akadozzon. Emellett digitális eszközök terén nekem fontos az esztétikai élmény, az, hogy tudjak azonosulni az eszközzel, mert fontos, hogy ami körülvesz, azt a saját képemre tudjam alakítani” - tette hozzá Bánki Beni influencer.

thinkbooklaunch7.jpg

Az két új szupervékony és szuperkönnyű laptop néhány hét múlva lesz elérhető Magyarországon.