Az LG bejelentette, hogy Magyarországon is megkezdi a 2020-as portfóliójának forgalmazását, köztük a legújabb 8K televíziókkal, illetve olyan készülékekkel, melyek a videojátékos igényeknek is megfelelnek.

  • GX - Az ultravékony kialakítású készülékháznak hála ez az OLED kijelzős televízió mindössze 20 mm vastag, ráadásul a tartóállvány is a készülék hátuljába süllyed, így a 65 hüvelykes GX Gallery résmentesen simul a falhoz, festményszerű élményt nyújtva.

lg-2020-gx.jpg

  • CX - Ez a sorozat egy új, 48 hüvelykes méretű készülékkel bővült, ezzel még több választási lehetőséget biztosítva az OLED portfólióban.

lg-2020-cx.jpg

  • ZX - Ez a széria a portfólió egyik legizgalmasabb újdonsága, hiszen valódi 8K minőséget kínáló OLED tévékről beszélünk - egyben az első olyan készülékek, melyek felülmúlják az amerikai Szórakoztatóelektornikai Szövetség (CTA) iparági szabványának előírásait.

lg-2020-zx.jpg

  • NanoCell - A prémium LCD tévécsalád, a NanoCell is 8K-s készülékekkel bővül: ezek a 77 és 65 hüvelykes Nano99, illetve a 65 hüvelykes Nano95 lesznek, melyek szintén megkapták a CTA 8K UHD minősítést.

lg-2020-nanocell.jpg

A játékosok számára jó hír még, hogy az LG 2020-as OLED készülékei új gaming funkciókat kaptak, ezzel kiszolgálva a játékosok igényeit - többek között Nvidia G-Sync technológiával, illetve 120 Hz-es képfrissítéssel.

lg-2020-gaming.jpg