• A Demóna második részéről írt kritikánkat itt olvashatjátok
  • Ma debütál
    • a Zombieland 2, amiben eltűnik Little Rock, a többiek pedig a keresésére indulnak
    • az Álomnagyi című enyhén obszcén családi vígjáték
    • A lelőhely című sci-fi-thriller
    • és egy '56-os családi tragédia nyomába eredő magyar dokumentumfilm

Parádés felhozatal várja a hazai mozilátogatókat a következő héten. Elsőként ma debütál a Demóna második része, amiben Demóna és Auróra édesanyja összetűzésbe keveredik. A főszerepekben Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Elle Fanning és Ed Skrein láthatók. Kritikánkat itt olvashatjátok.

maleficent-03.jpg

Nem kisebb figyelem hárul a Zombieland második epizódjára, amiben eltűnik Little Rock, a többiek pedig a keresésére indulnak. Alább láthatjátok a számos új karaktert felsorakoztató opusz rendes és obszcén előzetesét.

zombieland.jpg

Mától látható az Álomnagyi című enyhén obszcén családi vígjáték. Gulliver az iskola kezdete előtt kerül nagyijához, amíg féltestvérei szüleikkel nyaralni mennek. Mivel nagymamája inkább a bulizással törődik, testvérei a fiúért mennek.

1566283718download2937lowcestquoicettemamie080130x20.jpg

Bemutatják A lelőhely című kanadai-amerikai sci-fi-thrillert, aminek főhősei Cee, a tizenéves lány és édesapja, akik ásványkincsek felkutatása céljából érkeznek egy távoli Holdra. Idővel azonban kiderül, hogy nincsenek egyedül a bolygón és a túlélésért is meg kell küzdeniük a helyi lakosokkal. Ráadásul a lány mohó apjával is szembeszáll, kénytelen saját lábára állni, hogy kiutat találjon.

Végül, de nem utolsó sorban bemutatják Hegedűs Péter Lili című dokumentumfilmjét. „Lili egyike volt annak a több ezer embernek, aki 1956-ban miután a szovjetek leverték a forradalmat, a megtorlás elől elmenekült Magyarországról. A fiatal anya arra kényszerült, hogy elsőszülött kislányát Budapesten hagyja. A dokumentumfilm Lili másodszülött lánya, Edit kontinenseken átnyúló erőfeszítéseit követi, amint megpróbálja feltárni anyja életének fájdalmas titkait”.

largea1eaa8451b4ca2c14f53394ad5b7807a3.jpeg