A címlapon ezúttal a Ghost Recon: Future Soldier kapott helyet, aminek nem csak a multiplayer részét próbáltuk ki, hanem a kampányt is, amely akár négy fős kooperatív módban is végigjátszható. Tapasztalatainkról hat oldalon számolunk be -- elöljáróban csak annyit, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem egy Gears of War klón készül a Ubisoft műhelyeiben.

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier JátékképekTom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier JátékképekTom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Játékképek

A Ghost csapat legújabb bevetései mellett összegyűjtöttünk minden információt a Lost Planet harmadik részéről, utánajártunk a PC-re is érkező Epic Mickey 2-nek, négy oldalon tárgyaljuk az ősszel érkező Resident Evil 6-ot, és persze az olyan nagyágyúkról sem feledkeztünk meg, mint a Halo 4 vagy a frissen bejelentett Crysis 3. Ezen felül levadásztuk American McGee-t is, akinek nem csak az új, Akaneiro című játékáról írunk, de még egy interjút is készítettünk vele. És ez még nem minden, hiszen nem csak a GRFS kipróbálására volt lehetőségünk, de tettünk pár kört a Sleeping Dogs (lánykori nevén True Crime: Hong Kong) és a LEGO Batman 2 korai verzióival is -- a tapasztalatainkról természetesen részletes cikkekben számolunk be.

Crysis 3 JátékképekHalo 4 JátékképekSleeping Dogs Játékképek

A tesztek számára ebben a hónapban sem lehet panasz, hiszen összesen 22 játékot vettünk górcső alá. Többek között olyan címeket, mint a Risen 2: Dark Waters, a Prototype 2, a The Walking Dead, a Dragon's Dogma, a Silent Hill: Downpour és a Trials: Evolution. De nem csak a nevesebb játékokat teszteltük le, az indie felhozatalt is szemügyre vettük, így olvashattok tesztet a Botaniculáról, a Lunar Flightról, vagy éppen a Superbrothers: Swords & Sworcery EP-ről is. Ez persze még mindig csak a felhozatal egy része, ha a kíváncsiak vagytok a teljes listára, akkor elég IDE KATTINTANOTOK.

Risen 2: Dark Waters  JátékképekPrototype 2 JátékképekDragon’s Dogma Játékképek

A hardverrovat keretén belül olvashattok az AverMedia legújabb gamer kártyájáról, amellyel nem csak játékvideókat lehet rögzíteni, de streamelésre is alkalmas, továbbá leteszteltünk hat videokártyát, és összeszedtünk öt olyan androidos telefont, amelyek a játékosok számára is érdekesek lehetnek. Emellett persze ismét jelentkezünk GuruÁlomPC-vel, és megtalálhatjátok az összes megszokott rovatunkat is, úgymint a Nosztalguru, a Gondolatébresztő, vagy a három oldalas Levrov.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

Az e havi DVD-mellékletünkre a Nail'd című 2011-es arcade versenyprogram került teljes játékként, erről bővebben ITT OLVASHATTOK. Emellett találhattok még 8 videotesztet (Dragon's Dogma, Resident Evil: Operation Raccoon City, Ridge Racer: Unbounded, Risen 2: Dark Waters, Shoot Many Robots, The Walking Dead, Tribes: Ascend, Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai), modokat a GTA IV-hez, illetve Külvilág videót és még számos hasznos programot.


DIGITÁLIS PC GURU

Ha már nem vágyod a papírt és nem hoz lázba a teljes játék sem, de mégis szeretnéd olvasni friss cikkeinket, akkor számodra tökéletes választás lehet a PC Guru digitális változata. A magazin digitális verziója az újságárusi megjelenéssel elérhetővé válik a DIMAG és a 3D digitális publikáció rendszerében.

PC GURU MAGAZINT A WEBSHOPBÓL!


Kényelmes típus vagy, esetleg a te lakhelyeden nem kapható a friss PC Guru? Itt a megoldás, hiszen már a PC Guru Webshopból is megrendelheted a kedvenc magazinodat. Csak pár kattintás (átutalásos vagy bankkártyás fizetés), és 2-3 nap múlva már ott is van a postaládádban a legújabb (vagy valamelyik korábbi) PC Guru. Ha szeretnéd a neten keresztül megrendelni a Gurut, akkor elég IDE KATTINTANOD.