• A VentureBeat szerkesztője a közelgő Summer Game Fest eseményekkel poénkodott
  • Szerinte június 4-én jön a PS5 leleplezése

A múlt heti Inside Xbox adással kezdetét vette a Summer Game Fest, amely lényegében az E3 négy hónapra széthúzott, online változata lesz kis adagokra szétszabdalt bemutatókkal és bejelentésekkel. Ennek kapcsán posztolt nemrég a Twitteren a VentureBeat szerkesztője, Jeff Grubb, aki közzétett egy "paródia" menetrendet Summer Game Mess néven, amely ugyanakkor több olyan dátumot is tartalmaz, ami nem lett még hivatalosan bejelentve.

A legérdekesebb egyértelműen június negyedike, szerinte ugyanis ekkor várható a PS5 leleplezése, ami egybevág a legutóbbi pletykákkal. A mai játékleleplezés kapcsán a "___man" címet dobta be, ami megerősíteni látszik azt, hogy hiába szeretnék sokan, nem a Batman lesz az, csak "majdnem" - ezt egyébként Geoff Keighley is elmondta nemrég. De szintén érdekes a június 2-re datált "Mel Gibson kép" is, ami elsőre talán nem mond sokat, de könnyen lehet, hogy egy új Mad Max-játékra utal, hiszen ez a legközelebbi kapcsolata a videojátékokkal az amerikai színész-rendezőnek.

man-mad-max-2-es-ps5-leleplezes-ez-var-rank-a-kovetkezo-hetekben-a-venturebeat-szerkesztoje-szerint.jpg

Hogy hány százalékban trollkodás vagy szivárgás a szóban forgó Twitter-poszt, azt persze nem tudhatjuk, ugyanakkor feltételezhető, hogy Grubb nem tett volna ki ilyesmit, ha nem lennének belsős információi. Egy biztos: a ma leleplezésre kerülő játék címe jó iránymutató lesz arra vonatkozóan, hogy mennyire kell komolyan venni a posztot.