• A Friend’s Pass-szal meghívhatunk egy barátot a többjátékos módba
  • A lehetőség PC-n, PS4-en és Xbox One-on is él
  • Korlátok persze vannak
  • A The Curator’s Cut változat elérhetővé vált minden Man of Medan tulajdonos részére

A Bandai Namco a minap hozzácsapta a Friend’s Pass nevű funkciót a Man of Medanhoz. Ennek köszönhetően a játék tulajdonosai meghívhatnak a Shared Story multiplayer módba olyan barátokat, akik nem vették meg a játékot – ugyanúgy, mint a Wolfenestein: Youngbloodban. Fontos azonban tudni, hogy ezzel nem kapja meg az a barát a Man of Medant!

Ahhoz, hogy a The Dark Picture antológia első részével játszhass, nem kell más, mint egy PS Plus vagy Gold előfizetés (az online játék miatt; PC-n ilyen megkötés természetesen nincs), a Man of Medan a Steamről, a PS Store-ból és a Microsoft Store-ból letölthető trial verziója, valamint egy barát, akinek megvan a program, és aki meghív a Shared Story módba.

A dolognak két szépséghibája van. Az egyik, hogy a Friend’s Pass csak egyszer használható, vagyis csak egy barátunkkal oszthatjuk meg a játékot, valamint ez az akció csak 2020. január 6-ig lesz elérhető, de a karácsonyi szünet pont alkalmas arra, hogy egy kis horrorral üssük el a szabadidőnket.

További jó hír, hogy a korábban csak előrendelői bónuszként elérhető, alternatív jeleneteket tartalmazó The Curator’s Cut mód immár minden Man of Medan tulajdonos számára elérhető ingyenesen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!