• Decemberben mutatják be a Monster Hunter – Szörnybirodalom című filmet
  • Legalábbis az USA-ban és az Egyesült Királyságban
  • Nálunk a decemberi premier a koronavírus miatt elmarad
  • Közben az alkotók már a folytatáson ügyködnek

Paul W. S. Anderson és Milla Jovovich közös filmje december 4-én kerül bemutatásra az Egyesült Királyságban és december 30-án az Egyesült Államokban. Nálunk eredetileg december 3-án lett volna a premier, de mivel a koronavírus miatt újra bezárták a mozikat, esélyes, hogy sosem láthatjuk nagyvásznon a Monster Hunter – Szörnybirodalom című alkotást.

Ráadásul, Jovovich azt is elárulta a Total Filmnek, hogy reméli, hogy a nézőknek tetszeni fog a film, mert a férje nagyon szeretne neki egy folytatást csinálni, és már bele is fogott valami megírásába. Nem nehéz kitalálni egy ilyen nyilatkozat után, hogy az a valami a Monster Hunter 2. És mivel a filmnek nem lesz sok érdemi kihívója, így nagy rá az esély, hogy a nézők imádni fogják, legalábbis a jegypénztáraknál.

Mindeközben a rendező, Anderson szintén a Total Filmnek mondta el, hogy bár a játékokban több száz különféle szörny van, ő a filmben csak ötöt vagy hatot tudott használni, ami érthető a játékidő miatt. Ugyanakkor hozzátette, hogy a Monster Hunter egy hatalmas univerzum, aminek ő még csak a felszínét kapargatja.

monster-hunter-2-dragon.jpg