• Megjelent a Pagan Online korai hozzáférésű verziója
  • Ez egy hack-and-slash akció-RPG a Mad Head Games fejlesztésében
  • Öt fejezetből álló egyszemélyes kampány érhető el

Két megjelenéssel is készült a Wargaming erre a hétre, a konzolos World of Warships: Legends mellett ugyanis a PC-sek számára is esik némi finomság. Tengeri csaták helyett azonban most inkább a katakombák mélyére mehetünk, méghozzá a fantasy akció-RPG, a Pagan Online társaságában.

mar-elerheto-a-pagan-online-early-access-verzioja.jpg

A klasszikus dungeonpucolós hack-and-slash játékok alapjaira építkező Pagan Online nyolc teljesen különböző és részletesen testreszabható karaktert kínál, de az egyedi craftolási rendszernek köszönhetően a felszereléseket tekintve is nagy szabadságot kapunk.

„A Pagan Online-nal tovább szeretnénk fejleszteni az akció-szerepjátékok műfaját. A műfaj óriásai által megteremtett alapokra építkezünk, mégis az a célunk, hogy újszerű hack-n-slash-élményt nyújtsunk a játékosainknak, akik így újra és újra visszatérnek majd a játék világába" – mondta Jacob Beucler, a Wargaming kiadásért felelős igazgatója.

A Pagan Online egyelőre early access formában érhető el, ami egy öt fejezetből álló egyjátékos kampányt jelent, de a későbbiekben kooperatív játéklehetőségre is számíthatunk. A Steam vagy a Wargaming oldaláról szerezhető be.