• Már előrendelhető a The World of Cyberpunk 2077
  • Ez a könyv lényegében a játék háttérvilágát mutatja be nekünk 200 oldalon keresztül
  • A megjelenés pedig 2020. április 21-én esedékes

A fejleszztők hallgatása a Cyberpunk 2077 kapcsán szerencsére az utóbbi időben megtört, és az E3 óta gyakorlatilag naponta érkeznek az újabb és újabb információk a CD Projekt RED jövőre érkező játéka kapcsán. Ha viszont valakinek ennyi nem elég, annak jó hír lehet, hogy nem sokkal a játék debütálása után érkezik egy igen vaskos könyv is, mely a Cyberpunk 2077 háttérvilágát mutatja be nekünk alaposabban.

A CD Projekt RED és a Dark Horse Books együttműködésében létrejött, keménykötésű, 200 oldalas kötet The World of Cyberpunk 2077 néven fut, és pontosan azt nyújtja majd, amit a címe is ígér: részletes leírást a játék háttérvilágról, beleértve Night City egyes kerületeinek, bandáinak és történelmének a jellemzését is. De ha ez nem lenne elég, a könyv a világ többi részére is kitér, így megtudhatjuk például, hogy mi történt az USA-val, vagy hogy született meg a Kaliforniai Szabad Állam.

A The World of Cyberpunk 2077 2020. április 21-én kerül majd a boltokba, de az Amazon oldaláról már most is előrendelhető.

the-world-of-cyberpunk-2077.jpg