• A jelek szerint mégiscsak készül a következő Splinter Cell
  • Erről a GameStop mostanra eltávolított oldala árulkodik

A GameStop webáruházában mindent lehet kapni, mi játékos szem-szájnak ingere, így nem csoda, hogy igen hamar feltűnt a látogatóknak egy ismerős szemüveg. A Splinter Cell főhősének, Sam Fishernek az ikonikus éjjellátója immár másodjára tűnik fel a webáruházban, de ezúttal rendes képet és olyan leírást kapott, ami több, mint árulkodó. A GameStop pedig villámgyorsan eltávolította az oldalt - persze nem elég gyorsan ahhoz, hogy képernyőmentés készüljön róla.

“A Splinter Cell első, 2002-es bemutatkozása, és kilenc AAA+ sikerjáték után, a tizedik felvonás közeledtével most először lesz alkalmad arra, hogy Sam Fisher ikonikus, ultramagas frekvenciájú szonárszemüvegét a magadénak tudhasd” - A leírás igen specifikus: nem spinoffot, nem mobilos mellékágat, hanem új részt emleget.

splinter-cell-gamestop-szemcsi-csapo-2.png

Amennyiben nem egy profi hamisítvány a szivárgás, vagy egy oltári baki (megint), nagyon úgy fest, hogy novemberben készülhetünk legalább egy Splinter Cell bejelentésre. Persze a hivatalos állásfoglalásig kéretik pletykaként kezelni a dolgot.