• A Marvel vs. Capcom: Infinite szeptember 19-én fut be
  • PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik
  • A történet főgonosza Ultron Sigma lesz
  • Mellette hét másik karaktert is bejelentettek

A Capcom elárulta, mikor verekedhet meg újra a Marvel csapata a Capcom hőseivel. Még nem kell a boltokba rohanni, a Marvel vs. Capcom: Infinite csak szeptember 19-én érkezik meg, akkor viszont jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

A megjelenési dátum mellett nyolc új játszható karakter kilétét is felfedték. A Marveltől csatlakozott a felhozatalhoz Hulk, Thor, Hawkeye és Rocket, míg a Capcom csapatát Chun-Li, Strider Hiryu és Chris Redfield erősíti. Na de egy pillanat, nyolcat írtam, ez meg itt csak hét? Ő szintén a Marveltől jött, egyben a sztori főgonosza: Ultron Sigma.

Igen, sztorit írtam, merthogy az is lesz. A robot terve ugyanis az, hogy egy kibervírussal megfertőzze az organikusakat, és ezzel világuralomra törhessen, ezért a Marvel és a Capcom hősei kénytelenek lesznek összefogni ellene. Nos, bár a Capcom erős sztorit ígér, azért na… Hát ez eléggé vérszegény még egy Zs kategóriás filmhez is. De persze kit érdekel a történet, amíg egymást gyepálhatjuk? Azért a verekedős játékokat nem a történetért szoktuk megvásárolni.