• A Crystal Dinamics kreatív igazgatója az IGN-nek adott interjút
  • Ebben beszélt a Marvel's Avengers mikrotranzakciójáról

A Bosszúállóknak vége van, legalábbis az MCU a Végjátékkal alaposan megtizedelte a hősök sorát. A Square Enix és a Crystal Dinamics készülő Avengers játékában azonban még minden szeretett karakter megtalálható lesz, legalábbis az ígéretek szerint. Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy a játék nem lesz pay-to-win, viszont mikrotranzakciót tartalmazni fog. Erről a Crystal Dinamic vezető kreatív direktora, Shaun Escayg beszélt az IGN-nek adott interjújában.

A szakember állítja, hogy a mikrotranzakcióban vásárolható tárgyaknak semmiféle hatása nem lesz a játékmenetre. „Lesznek skinek, amelyeket meg lehet majd vásárolni, de a játék tartalmazni fog más lehetőségeket is, amelyekkel saját tetszésednek megfelelően alakíthatod a karaktered, illetve a játékélményt. Azonban ezek nem lesznek hatással a játékmenetre.”

Ez kifejezetten örvendetes hír, az azonban már nem, hogy a kritikák ellenére sem dolgozzák át a karakterdizájnt a fejlesztők. A Marvel’s Avengers megjelenéséig pontosan 11 hónap van hátra, reméljük, hogy a filmekhez méltó játékot kapnak a Bosszúállók.

avengers-microtransactions.jpg