A Razer kifejezetten játékosoknak gyártott hardvereiről és perifériáiról híres, ma pedig bemutatták új termékcsaládjukat, melynek apropója a Mass Effect 3 közelgő megjelenésre. A csomag roppant impresszív, lássuk, mit is tartalmaz!

Mass Effect 3 Mass Effect 3 Razer termékcsaládA Razerről elsősorban az egerek ugranak be mindenkinek, így kezdjük is a bemutatót az Imperator fantázianevű, matt fekete gyönyörűséggel. A kicsike 6400 dpi-s érzékenysége, 200 hüvelyk / másodperces gyorsulása, hét programozható gombja, játék közben állítható érzékenysége és gumírozott markolata minden bizonnyal tökéletes élményt biztosít a reaperek irtása alatt, mindemellett pedig kifejezetten jól néz ki. Az Imperator ára hivatalosan 79,99 euró, azaz átszámítva nagyjából 23 ezer forint.

A klassz egérhez igényes billentyűzet dukál, itt jön tehát képbe a BlackWidow. A képen látható fekete műalkotás roppant gyors és strapabíró, ráadásul az összes gombot háttérvilágítással látta el a gyártó, hogy sötétben is kiválóan lehessen játszani. Ehhez vegyétek még hozzá a jack audio be- és kimenetet, illetve az öt extra makrógombot. Ára 139,99 euró, azaz kb. 40 ezer forint (viszonylag sztenderd ár a prémium billentyűzetek között).


Már van billentyűzetünk és egerünk, egéralátétünk viszont még nincs. Nosza, ruházzunk be gyorsan egy Vespula kétoldalas alátétre, mindössze 34,99 euróért (átszámítva 10 ezer forint)! A Speed oldalon az egér nagyon gyorsan mozoghat, míg a Control oldalon a megszokottnál is pontosabb célzást biztosít. Mindeközben a csuklónk is pihenhet, hála az ergonomikus csuklótámasznak.

Jó-jó, de mi van akkor, ha minket nem érdekel az egeres és billentyűzetes játék? Ha teszem azt, kizárólag kontrollerrel szeretünk harcolni a világegyetem érdekében? Nos, a Razer erre is gondolt, így megtervezte az Onza Tournament elnevezésű Xbox 360 kontrollert. Két állítható ellenállású kar, két szabadon programozható gomb, precíziós d-pad... mi kellhet még a boldogsághoz? Nos, talán a kábelmentes kivitel, mely ez esetben mellőzve lett (igaz, a 4,5 méter hosszú kábel állítólag igen könnyű). Ára 59,99 euró, vagyis kb. 17 ezer forint.



Ha már Xbox 360, akkor kommunikáció, s ha már beszéd, hát headset. A Chimaera Xbox 360 5.1 wireless headset egyszerűen tökéletes kiegészítőnek tűnik, üzemideje pedig két AAA elem esetén is 8 órára rúg. A termék neve megtévesztő lehet, természetesen PC-hez is lehet csatlakoztatni (kérdés, hogy akkor mi értelme van). A Chimaera messze a legdrágább tagja a családnak: 209,99 euróba, azaz több, mint 60 ezer forintba kerül.

Mass Effect 3 Mass Effect 3 Razer termékcsaládBár nem valószínű, hogy sokan játszanák notebookon a Mass Effect 3-at, a gyártó azért rájuk is gondolt. A Messenger Bag egy különleges, nagy szakítószilárdságú anyagból készült, vízálló táska, melyet 79,99 euróért (kb. 23 ezer forint) vásárolhatunk meg.

Az utolsó -- és legmegfizethetőbb -- kiegészítő a mindössze 24,99 eurós (kb. 8 ezer forintos), egyedi tervezésű iPhone 4 védőtok, mely azon túl, hogy jól mutat, nem sok extrát vonultat fel. Egy mondjuk vitathatatlan tény: eztán mindenki látja majd a buszon, hogy a jó oldalon harcolunk. A tok természetesen az új iPhone 4S-hez is passzol.

A Razer Mass Effect 3 termékcsaládjának tagjai már előrendelhetőek a hivatalos weboldalon. Bolti megjelenésükre világszerte márciusban lehet számítani. (A többi képért kattintsatok a galériára!)