Az idei ősz egyik legjobban várt játéka az új Medal of Honor, amely a CoD: Modern Warfare sorozathoz hasonlóan már a modern hadviselésbe, azon belül is az afganisztáni harcokba fogja bevezetni a lőporra éhes játékosokat. A program nem csak ütős egyjátékos móddal, de egy -- a DICE által fejlesztett -- multival is várja majd a felhasználókat, s ez utóbbit a szerencsések már nyáron kipróbálhatják (a béta hivatalosan június 17. óta üzemel).

Medal of Honor (2010) JátékképekMedal of Honor (2010) JátékképekMedal of Honor (2010) Játékképek

Ha te is szeretnél ezen szerencsések közé tartozni, akkor nem kell mást tenned, mint beszerezni a július 8-án megjelenő új PC Gurut, amelyben egy kupont találhatsz, amelyen egy egyedi kód fog szerepelni, amellyel részt vehetsz a Medal of Honor bétájában. És ez még nem minden! A kódok ugyanis univerzálisak, így eldöntheted, hogy PC-n, Xbox 360-on vagy Playstation 3-on szeretnéd-e kipróbálni a játékot (természetesen a kódot csak az egyik masinára regisztrálhatod).

A bétában amúgy két helyszínen, egy hegyvidéki és egy városi pályán lehet pusztítani, három kaszttal, és már a fejlődési rendszer is működik. Képeink már az általunk is kipróbált (bővebben a magazinban) játékból származnak.

A BÉTAKULCS HASZNÁLATÁNAK MENETE:

A július 8-án érkező PC Guruban találhattok egy kis kupont (a MoH cikknél), amelyen egy 16 jegyű kód kapott helyet. FIGYELEM! Ezzel a kóddal még nem lehet elindítani a béta-klienst, előbb regisztrálni kell vele a www.medalofhonor.com/beta  oldalon.

BÉTAKULCS IGÉNYLÉS MENETE:

1.) Látogass el a www.medalofhonor.com/beta oldalra, és jelentkezz be az EA accountoddal. Ha még nincs ilyened, akkor az oldalon azonnal regisztrálhatsz magadnak egyet.

2.) A belépést követően a regisztrációs oldalra jutsz, ahová be kell írnod azt a kódot, amit a Guruban található kuponon találtál. Ugyanezen az oldalon van lehetőséged kiválasztani, hogy milyen platformra szeretnéd a béta indításához szükséges kódot. Jelenleg még csak PC-n és Playstation 3-on játszható a béta. Ha kiválasztottad a platformot, akkor kattints az oldal alján megjelenő "Reedem Your Key" gombra, itt a program még utoljára rákérdez, hogy milyen platformra igényled a kódot, ha jól választottál, akkor kattints a "Get Your Voucher Code" gombra.

3.) A következő oldalon már megjelenik a kód, amit a letöltött béta-kliensben tudsz használni, a telepítés után már indulhat is a játék. FIGYELEM! A bétakliens már a PGO-ról is letölthető!

4.) Ha konzolra regisztrálsz, akkor szükséged lesz a gépeden egy játékosprofilra, amivel fel tudsz csatlakozni a Playstation Networkre, illetve az Xbox Live-ra. A Playstation esetében a Playstation Network ikonnál válaszd az Account Managementet, válaszd ki a Redeem Code opciót, itt gépeld be a béta-oldalon kapott kódodat, majd kövesd a megjelenő instrukciókat.