Érkezőben az új Medal of Honor, mint említettem, de addig is érjük be a legújabb trailerrel, mely a Call of Duty - Eminem páros után egy újabb érdekes zenei párosítást tár fel, ugyanis a készítők a Linkin Park titánjait kérték fel egy közös produkcióra, így született meg a Catalyst című videoklip, amely nem mellesleg a "A Thousand Suns" album promóciós száma.

Sok érdekesség lapul a készítők tarsolyában, hiszen nem elég, hogy a gyűjtői változathoz megkapjuk a Battlefield 3 béta-kulcsait, a saját bétát is jó páran kipróbálhatták, pörgős játékmenetet kínál, akárcsak a Call of Duty -- khm -- tucatszéria. Azt nem hinném, hogy a Linkin Park egész albumát rászánná a játékra, nyilván nem is biztos, hogy összepasszolna vele a játék.

Az elég ütősre sikeredett klipben találkozhatunk egyaránt élőszereplős felvételekkel, illetve játékbeli momentumokkal is. Linkin Park rajongóként el kell ismernem, talán újra egy ütős albumot fogunk kapni! De nem is szaporítom a szót, hisz itt is van a videó!Az új Linkin Park album megjelenik szeptember 14-én.