Még nincs vele az Erő...Aki még nem tudná, már demót is kiadott Tim úr, a Jedi Academy megjelenése óta (2003) készülő játékhoz, és eddig úgy nézett ki, hogy a napokban el is készül vele végre valahára. Már 2003 óta hitegeti a népet a török zseni, hogy "hamarosan elkészül", "már csak egy hónap van hátra", de így majdnem négy év elteltével már kezd kiborulni a bili, főleg, hogy a napokban azt az ígéretet kaptuk, hogy már töltődik fel a játék telepítője, úgyhogy órák kérdése; aztán semmi...

Legutóbb egy beköszönést írt a hivatalos honlapra, miszerint családi okokra hivatkozva el kellett utaznia otthonról, így nem tudta befejezni a feltöltést. Amint visszatért és sikerült feltöltenie a modot jelentkezik, ahogyan én is azonnal intézkedek, hogy lokálból tudjátok tölteni a cuccot.

Az biztos, hogy a kezdeti ámulat mostanra egyre röhejesebb formát kezd ölteni, persze tagadhatatlan, hogy hatalams alkotás lesz ez az ingyenes modifikáció, viszont ezt a szívatást - már bocsánat - mégis csak ki lehetne hagyni, és csak a biztosat mondani biztosra! A játékhoz kiadott trailereket már úgyis ezerszer láttátok (aki nem az erre fáradjon), úgyhogy most inkább egy komikusabb videót tálalok, ami a Knight of the Force szappanoperáját mutatja be.

Természetesen ha lesz érdemi fejlemény az ügyben - azaz megjelenik végre -, beszámolunk, addig inkább a fórumban ostromoljátok ezt a kérdést!