Játékadatlap

Mostantól minden értékelődoboz tetején láthattok egy számsort, ami az adott játék online adatlapjára mutat. Tehát például az Overlord tesztnél 595 látható, így a www.pcguru.hu/595 webcímen azonnal elérhetitek a játék részletes adatlapját, benne minden anyaggal, ami oldalunkon az adott játékhoz megjelent (hírek, letöltések, képek, tesztek, végigjátszás stb.)!

Júliusban lezajlott ugyebár az E3, és mi harminchat oldalon keresztül emlékezünk meg az eseményről: elolvashatjátok az Amerikából hazatért Grath és Sasa véleményét, továbbá az ott látottak összefoglalóját. Csak néhány cím a felhozatalból: Gears of War, Need For Speed: ProStreet, CoD4, Crysis…

Ezt követően a hazai The Witcher bemutatón szerzett tapasztalatainkról olvashattok: egy ismertetőt a kipróbált játék alapján, illetve egy szerkesztett interjút Michal Madej vezető dizájner közreműködésével. A beszélgetés teljes változata szinkronizálva hamarosan a PC Guru Online-on is elérhető lesz, letölthető videó formájában.

Tesztjeinken már kicsit érződik a nyári uborkaszezon, de azért igyekeztünk a hónap legérdekesebb címeit összeválogatni. Szerencsére végül nem is volt olyan rémes a felhozatal, lévén kipróbáltuk az Overlordot, játszottunk a GRAW2-vel és pengeélre került a Civilization IV második kiegészítője is, számos más alkotással egyetemben. Mostanra valószínűleg mindenki tudja, hogy egyre több honosított játék kerül a hazai boltok polcaira, így ezekből is csemegéztünk néhány rövid cikk erejéig, kifejezetten a lokalizáció minőségére koncentrálva. Ezen felül olvashatjátok még Nyitott Világok című anyagunk második részét, amiben további ingyenes MMORPG-ről mesélünk nektek. Legnagyobb sajnálatunkra egy hiba is becsúszott a legújabb lapszámba, ezzel kapcsolatban a cikk alján olvashattok egy rövid kiegészítést.

DVD mellékletünkön folytatódik a PC Guru Live! videosorozat is, ezúttal egy exkluzív E3-as anyaggal jelentkezünk: Sasa és Grath helyszíni beszámolójával, a Los Angelesben készült felvételekkel, kiegészítve a szerzett tapasztalatokkal. Idő- és helyhiány miatt a megszokott Külvilágos felállás most elmarad, de a jövő hónapban minden visszazökken a megszokott kerékvágásba. Addig is kis türelmeteket kérjük, hamarosan a korábbi videóink elérhetőek lesznek a weboldalon, így akinek még nem volt szerencséje hozzájuk, vagy szívesen megtekintené őket még egyszer, az nemsokára már letöltheti az „adásokat”.

Sajnos a nyomdai leadás során egy elég komoly porszem (már-már kavics…) került a gépezetbe, minek eredményeképp a lap 58-61. oldalán található Overlord cikk csonkán került az újságba. A hibáért minden olvasónktól elnézést kérünk, kárpótlás gyanánt a hibátlan anyagot letölthetitek PDF formátumban, illetve a teljes cikk mától elérhető a tesztjeink között.


Rengetegen panaszkodtok, hogy az ehavi teljes játékunk CD kulcsot kér, amit nem találtok! Erre nagyon egyszerű a megoldás: olvassátok el a magazinban található leírást a Söldner: Secret Wars-ról, ugyanis benn van a kulcs!