A King’s Bounty Crossworlds csomag a nagy sikerű Armored Princess expanzió mellett tartalmazza az „Orcs on the March” bővítményt is, valamint két új, független kampányt, ezek a „Champion of the Arena” és a „Defender of the Crown” (mindegyik kiegészítő játszható az alapjáték nélkül is!). Természetesen mindez rengeteg új bónusszal is jár, többek között 50 friss képesség, 13 új varázslat és sok vadonatúj fegyver, szörny vár ránk. Mindezek mellé kapunk egy könnyen kezelhető küldetésszerkesztőt is, így a kreatívok elkészíthetik saját kampányaikat is. Lássuk a fent említett tartalmakat részletesebben!

Orcs on the March

Teana világa ismét fenyegetve van. A nőstény ork vezér, a „Red Scrounger” vágya, hogy korlátlan hatalomra tegyen szert -- követői seregét összegyűjtve elindul hát, hogy megkeresse a hatalmas erőket rejtő ősi forrást. Ha terve sikerül, Teana megsemmisül, és összes lakója az enyészeté lesz. A többi ork főnök kétségbeesésében az emberek segítségét kéri. Mindeközben egy rejtélyes torony emelkedik ki a Debir-sziget partjainál, és még a királyság legnagyobb mágusai sem tudják megmondani, miként lehetséges oda bejutni...

Négy új ork egység mutatkozik be a kampányban:
  • Ork vadász: az adrenalinképességgel állatokat idézhetünk az ellenséges vonalakhoz. A legjobb harcos csoport, állatai kegyetlenek.
  • Ork sámán: adrenalint tud gyűjteni, és képes rituális öngyilkosságot elkövetni, így szellemsíkon okoz károkat az ellenségnek.
  • Vérsámán: a sámán hatalma függ szintjétől és adrenalinmennyiségétől, ez az egész seregre jellemző. Kétfajta lehetőséggel bír: támad, hogy az ellenséget megsemmisítése, vagy „szövetségest toboroz”, így teszi hasznossá magát.
  • Ork vezér: képes az ellenség figyelmét magára vonni, magához vonzani, és a becserkészett egységre hatalmas csapást mérni jókora husángjával.

Champion of the Arena

Endoria világában Arthur, egy fiatal zsoldoskatona szerződést köt egy kereskedővel, Lew Klisannal. Elvállal egy küldetést, hogy minden arénában nyerni fog, és így elhozza majd az első díjat, a trófeát, azaz a Bajnoki Övet megbízójának. A ravasz kufár azonban nem figyelmezteti a fiatalembert, hogy ez a küzdőtér a rejtélyes Litani-világban található, és a harcokat igen erős démoni lények ellen kell megvívnia. Arthurnak minden tudására szüksége lesz, hogy gondosan összeválogassa szövetségeseit, és ütőképes csapatot alakítson ki, mellyel képes lesz győzedelmeskedni mind a nyolc szörny ellen a „Thousand Emperors Arena” küzdőterén.

Jellemzők:
  • Öt új hős képesség;
  • Tizenegy felfogadható fegyvernök;
  • Kilenc céh, különböző fajjal, mindegyik céhhez kapunk egy-egy egyedi nehéz küldetést;
  • Nyolc ádáz aréna-boss;
  • Hét egyedi, különleges hős.

Defender of the Crown

Miután legyőzte a szörnyű Baalt, Amelie hercegnő hazatér. Úgy látja eljött az idő egy kis kikapcsolódásra, és élvezni tudja végre nyugodt életét. A bátor hősnőnek azonban be kell még fejeznie iskoláját, át kell mennie a végső vizsgán, hogy megkapja a megtisztelő „Korona Védelmezője” címet. Úgy hangzik, mintha puszta formalitás lenne? Egyáltalán nem az! Amelie-nek élete legjobb formáját kell hoznia, mert kemény próbatételek előtt áll: élete lesz a tét ezen a végső próbán...

Jellemzők:
  • Hat ádáz csata különleges arénákban;
  • Három új képesség hősnőnknek;
  • Véletlenszerűen kiválasztott ellenségek és szövetségesek.


A King’s Bounty Crossworlds szeptember 24-én jelenik meg a CNG.hu gondozásában, a Premium Games sorozat részeként, magyar nyelvű kézikönyvvel, 4990 Ft-os ajánlott áron.

(A képek a páncélos hercegnő pakkból származnak!