Ha eddig még nem tettétek meg, akkor most érdemes lecsapni a GoodOffer24 szoftveráruház nagy nyári leárazására, ahol nemcsak a Microsoft operációs rendszerét és szoftvereit, de sok egyéb hasznos programot és játékot is óriási kedvezményekkel szerezhettek be. Ráadásul a PC Guru olvasói szokás szerint extra kedvezményre tehetnek szert a kuponkódnak hála.

190712-728-360-windows.jpg

Ha a magas árak miatt eddig nem rendelkeztetek saját Windows 10 vagy Microsoft Office kulccsal, akkor most itt a remek lehetőség, az év közepére hirdetett akció keretein belül ugyanis jókora kedvezménnyel juthattok hozzá számos termékhez. A PC Guru olvasói ráadásul a TMY25 kuponkód beváltásával 25% kedvezményt kapnak, míg a TMY30 kuponkód 30% engedményt nyújt az Office 2019 árából. Íme néhány ajánlat, amit érdemes kihasználni:

A 30%-os kedvezmény pedig ezekre érvényes:

A vásárlás menete

1. Nyissátok meg a kiszemelt termék oldalát, adjátok meg a mennyiséget, majd kattintsatok az "Add to Cart" gombra (itt még a kódos kedvezmény előtti árat látjátok).

win190712-1.png

2. A kosárnál adjátok meg a "Discount Codes" mezőben az TMY25 kódot, majd kattintsatok az "Apply Coupon" feliratra.

win190712-2.png

3. Ezt követően már a legjobb árat fogjátok látni, és nincs más dolgotok, mint befejezni a vásárlást, kifizetni az összeget (PayPal használata javasolt), és megvárni a kódot.

A Windows és Office telepítőket az alábbi linkekről tudjátok letölteni:

A jókora kedvezmények ne tévesszenek meg senkit, ezek teljesen jogtiszta szoftverek. Miért olyan alacsonyak az árak? Mivel általában a kulcsokat közvetlenül a PC-vel együtt értékesítik, ám az Európai Bíróság legalizálta a viszonteladási gyakorlatokat.

Előfordulhat, hogy a kódot tartalmazó e-mail a Gmail rendszerében a promóciók között vagy a Spam mappában landol, ellenőrizzétek ezt mindenképp, ha nem találjátok elsőre.

Az ajánlat hirdetés, így nem a PC Guru, hanem a Goodoffer24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az info@goodoffer24.comcímen tudtok érdeklődni.