A Fez Xbox 360-on máig hibásan érhető el, ugyanis a Polytron csapatának nem volt pénze arra, hogy kiadhassa a szükséges, több mint 10 ezer dollárt kóstáló foltot. Tudniillik a Microsoft egészen idáig pénzt kért azért, hogy a rendszerén egy patch megjelenhessen, ám ezt a módszert az év elején csendben eltörölték, így lehetőséget adva arra, hogy a Fez megjavuljon. 

Phil Fish Twitteren jelentette be, hogy most más semmi akadálya nincs annak, hogy elkészülhessen a Fez várt hibajavítása, ám figyelmeztetett mindenkit arra, hogy a munka el fog tartani pár hónapig.

A Polytron mellesleg jelenleg a Fez 2 munkálatait is elkezdte, mely már kapott egy kedvcsináló videót, de azt még nem tudni, hogy pontosan milyen játékot is kapunk -- az viszont biztos, hogy a korábbi sérelmek miatt (a fizetős frissítések és a Fez kellő reklámozásának hiánya) az Xbox platformot el fogja kerülni a folytatás.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

FEZ -- Megjelenés: 2013. május 1. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2800 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 256 MB, HDD: 500 MB