Tehát megérkezett a 2007/06-os Guru, ezen szám tesztjei már régi-új szerkesztőnk, Bate felügyelete alatt készültek. Azt hiszem jelesre vizsgázott, hiszen ezúttal rekord mennyiségű játéktesztet sikerült besuvasztani a rendelkezésre álló hasábokra, ráadásul olyan neveket veséztünk ki, mint például a 2 éve konzolra már megjelent Halo 2, avagy az Oblivion első hivatalos kiegészítője, de említhetném az egyedi sofőrszimulátort, a Bus Drivert is.  Ahogyan azt ígértük, Hancu se tűnt el, és jó pár oldalnyi irományt találhattok tőle a Settlers 6-ról, illetve a Titan Quest kiegészítőjéről is.

Sajnos a Gun mizéria már-már szapponoperába illő fordulatokat vett, és ezúttal sem tudtuk elhozni nektek, ugyanis nem sikerült védelem nélküli változatot küldenie a kiadónak, ráadásul fagyott a program... Ám szerény véleményem szerint ez most pont kapóra jött, ugyanis kárpótlásul az Actvision felajánlotta egyik legendás játékát, a Vampire: The Masquerade - Bloodlinest, amit mi készségesen el is fogadtunk - remélve, hogy Titeket is kárpótolni tudunk a kellemetlenségekért. Természetesen a Gunról nem tettünk le, és amint működő, hibátlan változatot kapunk, beváltjuk az ígéretünket!

Mint azt tudhatjátok, a Vampire eszméletlenül bugosan jelent meg annak idején - ennek köszönhető a kialakult negatívabb kritika -, de mára már megtette hatását a sok patch, így végre valóban egy isteni szerepjátékot köszönhetünk a Bloodlinesban. Tehát a játék telepítése után mindenképpen rakjátok fel a 3.5-ös patchet, amit természetesen a DVD-n is megtalálhattok a magyarítás mellett!

Mindezek mellé megajándékozunk Titeket egy 60 napos Microsoft Office 2007 próbaverzióval is, nem beszélve az újabb videóbemutatókról (Shivering Isles, Silent Hunter 4 és Virtua Tennis 3). Aki esetleg kíváncsi, hogy hogyan focizott a Guru team a hevesi Roadshow kirándulásunkon, az kezdheti melegíteni a rekeszizmát, mert egy hosszabb összeállítást talál a korongon a "csodacsapatról"...

Ezek után azt hiszem, senki nem fog unatkozni, úgyhogy irány az újságárus, és persze a Guru legyen veletek!