Ahogy eddig az összes modern Call of Duty-epizód, a Black Ops II is DLC-k garmadájával várja a sorozat rajongóit, így akik valamilyen speciális kiadással rendelkeznek, vagy csak megvették a szezonális tartalombérletet, tegnap óta az első részből származó Nuketown átalakított, "zombisított" másán is irthatják az élőholtakat. A Nuketown Zombies igyekszik feldobni a sokak által csalódásként aposztrofált játékmódot, ám hogy sikerül-e neki e bravúr, csak akkor derül ki, ha letöltjük pakkot és magunk is vetünk rá egy pillantást.

Ezt megelőzendő érdemes megnézni az alant látható, hivatalos bemutató videót, mely gyorsan végigszalad a pálya fontosabb pontjain, és számba veszi annak legvonzóbb tulajdonságait. Fontos kiemelni, hogy a Nuketown Zombies csak Xbox 360-ra jelent meg tegnap, a PC-s és PS3-as és Wii U-s premierekre -- szokás szerint -- várni kell egy kicsit.

A Call of Duty: Black Ops II november óta érhető el. Az Activision FPS-éről írt tesztünket a legfrissebb PC Guru magazinban olvashatjátok el.