Megint eltelt egy év. Hihetetlen, hogy már megint az év utolsó lapszámát készítjük – és így megy ez már vagy 15 éve… Az év vége általában az összegzéseké, a fogadalmaké. A PC Guru életében mindig történik valami: idén is megpróbáltunk minden hónapban egyre jobb újságot készíteni, exkluzív címeket szerezni első kézből, és hitelesen írni azokról a dolgokról, amik a szakmát és a játékpiacot befolyásolták. Végre elindítottuk megújult honlapunkat, népes stábbal, folyamatosan bővülő tartalommal és szolgáltatásokkal. Idén is megpróbáltuk megszerezni a lehető legjobb teljes játékokat. Reméljük, munkánk elnyerte a tetszéseteket, és jövőre is a PC Guru lesz a kedvenc játékmagazinotok.

Hogy mi jön 2007-ben? A magunk részéről megígérhetjük, hogy hónapról hónapra fejlődünk, hogy megpróbálunk mindent az igényeitek szerint alakítani, és hogy megszerezzük nektek azokat a teljes játékokat, amikről eddig álmodni sem mertetek. Annyit már most elárulhatok, hogy jövőre a DVD-mellékletünkön olyan játékokkal találkozhattok, mint a Doom 3, a Return to Castle Wolfenstein, a Call of Duty, a Gun vagy a Vampire The Masquerade Bloodlines. Impozáns lista, nemde?

Most, hogy így felcsigáztuk az érdeklődéseteket, nincs más hátra, mint hogy kellemes karácsonyi ünnepeket és jó játékokban gazdag új évet kívánjon Nektek a Guru-csapat!

SASA