A PC Guru Webshopból már megrendelhető, az újságosoknál és a hipermarketekben pedig szeptember 30-tól kapható az Esport Magazin első száma.

Az újság a hazai és nemzetközi esport világát, játékosait, eseményeit járja körül, háromhavonta jelenik meg, és exkluzív tartalmakkal nyújt áttekintést a szellemi sportok legújabb generációjáról. Szó esik a Counter-Strike-ról, a Dota 2-ről, a League of Legendsről és a Blizzard játékairól, de a Playerunknown's Battlegrounds és a Rocket League sem kerüli el a szerkesztőség figyelmét. Interjúk, leírások, beszámolók, mindez 68 oldalon, ezúttal két dupla oldalas poszter melléklettel.

Bizony: CS-s, dotás, lolos és PBUG-os poszter egyaránt van az újságban, A3-as méretben. Reméljük, elnyerik a tetszéseteket, ezek ugyanis hivatalos artok az adott játékok készítőitől.

De persze nemcsak a poszterek miatt érdemes megvenni a magazint. A címlapon Kiss "Vizicsacsi" Tamás látható, vele készítettünk exkluzív interjút arról, milyen tervei vannak az esport után. Továbbá Tal "Fly" Aizikkal is beszélgettünk, a külföldi szcéna egyik legeredményesebb játékosaként még tippeket is adott a profi karrier beindításához. De kielemezzük a LoL vébét, ismertetjüka ROG Magyar Elit Bajnokság jelenlegi állását, összevetjük a profi Quake-játékosok múltját és jelenét, illetve kielemezzük a FIFA 18-at. És ez még mindig nem minden.

Bízunk benne, hogy örömmel fogadjátok tőlünk ezt a magazint, és hogy legalább olyan lelkesedéssel olvassátok majd, ahogyan mi elkészítettük.

ESPORT MAGAZIN -- SZEPTEMBER 30-TÓL 890 FORINTÉRT KERESSÉTEK AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN

ESPORT MAGAZIN