• YouTube csatornát indított John Krasinksi, a The Office című sorozat sztárja
  • Az első rész a széria másik sztárjával, Steve Carellel készült interjút is tartalmazza
  • A csatorna célja, hogy emlékeztesse az embereket, hogy az ilyen nehéz helyzetekben is mindig történik valami jó a világban

John Krasinski új YouTube csatornát indított Some Good News címmel, amelyben csak jó hírekkel szolgál rajongói számára. A sorozat első adásában a The Office másik sztárjával, Steve Carrellel beszélgetett az ikonikus szitkom 15. évfordulója alkalmából. A színészek beszélnek kulisszatitkokról, de az esetleges reboot lehetőségéről is, amellyel kapcsolatban mindkettejüknek az a véleménye, hogy nem lennének ellenére, főleg azért, mert szívesen dolgoznának együtt újra régi barátaikkal.

 the-office-sorozat-1.jpg

A negyedórás videót Krasinski természetesen otthonából rögzítette, a csatorna logóját pedig lánya készítette. Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen gyakran érkeznek majd új tartalmak, de a színész által megfogalmazott cél, hogy emlékeztesse az embereket, hogy az ilyen nehéz helyzetekben is mindig történik valami jó a világban. Alább tudjátok megtekinteni a felhőtlenül jó hangulatú videót, a Carellel készült interjú pedig 5:50-nél kezdődik.